VVR Woodin historian toistaiseksi suurin investointi käynnistyi kesällä 2019, kun puukerrostalojen ja suurten puurakennusten elementien tuotantoon erikoistuneen uuden tehtaan rakentaminen alkoi Heinolassa. Hanke toteutetaan yhtiön olemassa olevien tuotantotilojen laajennuksena ja se sisältää yli 2000m2 uutta tuotantotilaa.

”Uuden tuotantolinjan myötä asemamme puukerrostalojen ja suurten puurakennusten kokonaistoimittajana vahvistuu. Lisäkapasiteetti auttaa meitä palvelemaan yhä suurempaa asiakasjoukkoa ja toteuttamaan entistäkin suurempia hankekokonaisuuksia.” kertoo VVR Woodin hallituksen puheenjohtaja Ville Valve.

Hankekokonaisuus käsittää kokonaan uuden tuotantohallin rakentamisen, erityisesti seinäelementtien valmistukseen suunnitellun tuotanto- ja pakkauslinjan sekä lukuisia muita parannuksia.

Laajennuksen jälkeen VVR Woodilla on käytössään yli 5000m2 tuotantotilaa sekä seinä-, välipohja ja kattoelementtien valmistamiseen räätälöidyt tuotantolinjat sekä pitkälle automatisoitu komponenttien esivalmistus.

Hankkeeseen on myönnetty rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta Manner-Suomen maatalouden kehittämisohjelmassa 2014-2020.

Uusi tuotantolinja käynnistyy keväällä 2020 ja samalla syntyy useita uusia pysyviä työpaikkoja.

VVR Wood on vastuullinen suurten puurakennushankkeiden kokonaistoimittaja jonka asiakkaita ovat rakennuttajat ja rakennusliikkeet kaikkialla pohjoismaissa. Yritys kehittää yhteistyökumppaniensa kanssa kotimaista puurakentamista ja samalla haastaa rakentamisen totuttuja prosesseja. Pitkälle esivalmistetut ja laadukaat puuelementit auttavat asiakkaitamme toteuttamaan hankkeet nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lisätietoja:

Ville Valve
Hallituksen puheenjohtaja
+358 40 7577590
ville.valve@vvr.fi